Experimenty na akademické půdě.
autor Karel Psota - Pátek, 13. červen 2014, 14:54

 

Jak rozdílná je  vaznost u mraženého a chlazeného kuřecího masa,  jak co nejpřesněji namíchat mléko o tučnosti 1,56%,  či jak poznat kvalitu obilí si prakticky vyzkoušeli na ČZU v Praze žáci druhého a třetího ročníku oboru agropodnikání. Mohli si tak ověřit své znalosti a praktické dovednosti z chemie a dalších odborných předmětů a udělat si představu o systému cvičení na vysoké škole. Dne 10.6.2014 se třída 2. A a 3.A  zúčastnila blokového cvičení  v rámci aktivity KA 05 – A2f  projektu Cestou přírodovědných oborů napříč Středočeským krajem pod záštitou hejtmana SK Josefa Řiháka  a náměstka SK pro oblast školství,  mládeže a sportu Milana Němce. Celý projekt je financován z prostředků ESF a Státního rozpočtu ČR.

Více info o projektu

Ing. Michaela Znamínková

Akce 
Akce

  


Nejste přihlášeni (Přihlásit se) | SZeŠ Poděbrady