4.A, 4.B a 3.B na ČZU v Praze
autor Karel Psota - Pondělí, 20. leden 2014, 14:54

 


Ve dnech 14. a 15. 1. 2014 proběhla první bloková cvičení v rámci klíčové aktivity KA 5 - A2f  -  Dlouhodobá spolupráce SZeŠ a SOŠ s vysokou školou ( ČZU).
V rámci tématu zpracování zemědělských výrobků a technologie potravin měli žáci možnost realizovat praktická cvičení na katedře kvality zemědělských produktů Fakulty agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů  na České zemědělské univerzitě v Praze. Velmi intenzivní náplň se týkala témat hodnocení jakosti masa, mléka, obilných výrobků.
Žáci si tak ověřili práci v akademickém prostředí, prověřili své znalosti a dovednosti a získali tak motivaci k dalšímu studiu.
Více informací o projektu:
http://www.szes.cz/course/view.php?id=28

Více foto:
http://ucamichaela.rajce.idnes.cz/A2f_4.A_15_1
http://ucamichaela.rajce.idnes.cz/15_1

Michaela Znamínková

  


Nejste přihlášeni (Přihlásit se) | SZeŠ Poděbrady